Archív článkov

VEĽKÁ RECENZIA ŠKOLSKÝCH BATOHOV od 3. triedy - porovnanie značiek

30. 06. 2023
Veľké porovnanie školských batohov pre deti od 3. triedy ZŠ až po študentov vysokých škôl. Výber Vám uľahčí prehľadné tabuľky s porovnaním dôležitých parametrov ako je hodnotenie ergonómie, objem batohu, hmotnosť, cenu a ďalšie.

Kreatívné sety Ditipo

14. 12. 2022
Vianočný darček, ktorý Vaše dieťa poteší hneď dvakrát.Zabaví sa pri zošívaní zvieratka a odmenou im bude vlastnoručne vyrobený plyšiak, s ktorým si užijú ďalšiu zábavu.

ALBI Kvído - Stavebnica Playstix

06. 12. 2022


Vianočné maľovanie na kamienky

06. 12. 2022
Baví vás tvorba s deťmi? Chcete s nimi urobiť originálny vianočný darček? Skúste maľovať na kameňoch.

Tieňosvet

01. 12. 2022
Hľadáte krásny a nevšedný darček pre predškolské deti? Radi vytvárate s deťmi milé a jedinečné chvíle? Máte radi prírodné materiály? Pokiaľ áno, tak toto je tip presne pre Vás.

Hráme rozprávky s deťmi

14. 11. 2022
Radi by ste rozvíjali u detí predstavivosť, fantáziu a komunikčné schopnosti? Drevené divadlo môže byť to pravé.

Voltík

14. 11. 2022
Hľadáte zaujímavú a nezvyčajnú hračku pre svojho predškoláka alebo školáka? Chcete sa s ním hrať, zatiaľ čo ho vzdelávate a učíte ho niečo nové? Radi predstavíme českú elektronickú vzdelávaciu hru Voltík a elektronickú súpravu Voltik I-III.

Lístky, prosím!

14. 11. 2022
Ďalší vianočný tip pre hru, ktorú milujeme. Cieľom tejto stolovej hry pre celú rodinu je spojiť významné, väčšinou hlavné mestá na mape Európy. Každý nakreslí „lístok“, kde sa uvádza, ktoré dve mestá sa majú spojiť. Ako to spraviť?

Ako prať obliečky, aby zostali ako nové

09. 12. 2021
Poradíme, ako sa správne starať o detské obliečky, aby sa v nich Vašim deťom krásne spinkalo.

Recenzia školských tašiek - reklamácie 2020

14. 09. 2021
Pri výbere školskej tašky sa pozeráme na niekoľko dôležitých kritérií: ergonómiu, praktické využitie a kvalitu materiálov spoločne s kvalitou ušitia. Náš prehľad reklamácií Vám pomôže práve s kvalitou tašiek na trhu.

VEĽKÁ RECENZIA školských tašiek pre prvákov - porovnanie modelov a značiek

14. 07. 2021
Porovnanie jednotlivých modelov a značiek školských aktoviek a batohov pre prváčikov z pohľadu cien, ergonómie, výšky či hmotnosti. Mamičkám uľahčíme výber v prehľadných tabuľkách!

Recenzia školských tašiek - reklamácie v rokoch 2018 a 2019

18. 05. 2020
Kvalita školských tašiek je večná téma, ktoré mamičky zaujíma. Pripravili sme prehľad našich najpredávanejších značiek, pridali naše skúsenosti pri predaji, pri reklamáciách a komunikácii s našimi dodávateľmi.

Nácvik písania krok za krokom

29. 01. 2019
Celoživotná schopnosť efektívne využívať informačné zdroje k učeniu aj k riešeniu problémov priamo súvisia s čitateľskou a pisárskou zručnosťou človeka. Pre dieťa navyše znamená vstup do školy veľkú zmenu v jeho živote aj v jeho sociálnych vzťahoch. Je teda na rodičoch a pedagógoch, aby k prváčikom pristupovali citlivo a pritom ho dostatočne stimulovali v ďalšom vývoji a zdravým návykom.

Zápisy do prvých tried a školská zrelosť

19. 03. 2018
Pokiaľ máte doma predškoláka, je u vás téma zápisu do školy určite horúcou témou. V tomto článku sme pre vás zhrnuli požiadavky, ktoré by malo dieťa pri nástupu do školy spĺňať. Ide o komplexný súbor vedomostí, znalostí a zručností, ktoré sú označované ako "školská zrelosť".

Ako vybrať študentský batoh

16. 11. 2017
Študentský batoh je samostatnou kategóriou školských tašiek. Ako pristupovať k jeho kúpe? Na čo si dať pozor, na čo nezabudnúť a čo uprednostniť? Ponúkame vám prehľadného poradcu pre správny výber.

Školské zošity alebo Šifra pre rodičov

15. 09. 2017
Na začiatku každého školského roka rodičia riešia rovnaký maratón - hľadanie pomôcok do školy. Jedným z najväčších orieškov sú rôzne typy zošitov. Prichádzame s návodom na pomoc pri ich výbere.

Ceruzky 1, 2, 3 alebo H, HB, .. ?

21. 06. 2017
Viete aká ceruzka je na čo vhodná? Je to nepostrádateľný pomocník do matematiky, predovšetkým na rysovanie, ale ani remeselníci a umelci by sa bez nej nezaobišli. Nie je však ceruzka ako ceruzka. Ktorá je tá správna pre vás?

Ako vybrať aktovku pre prváčika

30. 05. 2017


Materiály aktoviek a batohov

10. 05. 2017
Batohy a aktovky sú dôležitou súčasťou školskej výbavy a neradno podceňovať ich výber. Povedzme si niečo o materiáloch, z ktorých sú tašky vyrábané. Na materiály školských tašiek sú kladené veľké požiadavky hneď v niekoľkých oblastiach.

Ako vybrať aktovku pre prváčika

06. 03. 2017
Výber prvej školskej aktovky sa môže na prvý pohľad zdať ako úplná veda. Rôzne parametre, reklamné ťaháky zo supermarketov a bohatý výber vám ľahko zamotajú hlavu. Nepodceniť nákup a zistiť si potrebné informácie berte však ako samozrejmosť. Zdravie našich detí je totiž jednou z mála vecí, na ktorých sa skutočne nevypláca šetriť.

Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX