Ochrana osobných údajov

Spracovanie osobných údajov podľa GDPR
 
Udelením súhlasu so spracovaním osobných údajov dáva súhlas, aby spoločnosť Detskyeshop s.r.o., so sídlom v Brne na Okružná ul. 35a, IČO: 04345436, zapísaná vo verejnom registri vedenom krajským súdom v Brne, v oddiele C, vložke 89462 (ďalej len "Správca") v súlade s Nariadením (EÚ) 2016/679 (GDPR) o ochrane osobných údajov spracovávala tieto vaše osobné údaje: meno a priezvisko, názov spoločnosti, email, telefónne číslo, adresu, cookies, IP adresu. Spomínané osobné údaje spracovávame na marketingové účely, pre spracovanie objednávok a Správca ich bude spracovávať 3 roky.

S vyššie uvedeným spracovaním vymenovaných osobných údajov udeľujete svoj výslovný a informovaný súhlas, ktorý ale môžete vziať kedykoľvek späť. Stačí napríklad zaslať email alebo list na adresu spoločnosti.

Osobné údaje, ku ktorých spracovaniu ste udelili svoj súhlas, môžu pre Správcu spracovávať aj títo spracovatelia:
 
  • Obchodná spoločnosť Shean s.r.o., so sídlom Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Brne v oddieli C, vložke 48866, ako poskytovateľ marketingových služieb a servisu webu
  • Heureka Shopping, s.r.o., so sídlom Karolinská 650/1, 186 00 Praha, vedenej na Okresnom súde v Prahe v oddiele C, vložke 218977, ako zasielateľ e-mailových dotazníkov na spokojnosť s nákupom v rámci programu Overené zákazníkmi
  • General Logistics Systems Slovakia s.r.o., Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec, IČ: 2021797140, ako spedičná firma
  • Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha, vedené u Městského soudu v Praze v oddíle C, vložce 139387, jako poskytovatel spedičních služeb, ako spedičná firma
  • Ing. Jana Polachová, so sídlom Útěchovská 800/23, 644 00, Brno - Soběšice, IČO: 63413167, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Prípadne ďalšie spoločnosti, ktorých služby zatiaľ Správca nevyužíva.

Podľa uvedeného nariadenia GDPR o ochrane osobných údajov máte právo vziať svoj súhlas kedykoľvek späť, požadovať od nás správy o tom, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať od nás vysvetlenie dôvodu a spracovanie osobných údajov, požiadať o prístup k týmto údajom, ktoré môžete opraviť alebo aktualizovať, požadovať od nás zmazanie svojich osobných údajov, obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov, ak budete mať pochybnosť o dodržiavaní povinností so spracovaním osobných údajov z našej strany.
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

14.11.

Tipy na darčeky - spoločenské hry

V dnešnej dobe zapojiť deti doma do iných aktivít ako sú hry na počítači alebo tablete býva čoraz viac zložitejšie. A tak sme dali s kolegyňami hlavy dohromady a vybrali pre Vás doskové hry, ktoré doma s deťmi rady hráme. Rozdelenie podľa veku sme si u niektorých dosiek upravili, ale uvádzame aj odporúčaný vek od výrobcu.

14.09.

Ako správne obúvať deti?

Je správne nosiť barefoot topánky alebo naopak topánky s vytvarovanou podporou klenby? Čo je pri výbere podstatné?

30.08.

Školské pomôcky – vychytávky a zaujímavosti

Vedeli ste, že existuje zvýrazňovač so zmizíkom, že gumovacie pero s vymeniteľnou náplňou môžete mať aj v modernom designe? A veľa ďalšieho.

07.06.

Kedy vyberať školskú tašku pre prváčika?

Ideálny čas pre výber školskej tašky je v júni a júli.

MenuX

InformaceX