Ochrana osobných údajov

Spracovanie osobných údajov podľa GDPR
 
Udelením súhlasu so spracovaním osobných údajov dáva súhlas, aby spoločnosť Detskyeshop s.r.o., so sídlom v Brne na Okružná ul. 35a, IČO: 04345436, zapísaná vo verejnom registri vedenom krajským súdom v Brne, v oddiele C, vložke 89462 (ďalej len "Správca") v súlade s Nariadením (EÚ) 2016/679 (GDPR) o ochrane osobných údajov spracovávala tieto vaše osobné údaje: meno a priezvisko, názov spoločnosti, email, telefónne číslo, adresu, cookies, IP adresu. Spomínané osobné údaje spracovávame na marketingové účely, pre spracovanie objednávok a Správca ich bude spracovávať 3 roky.

S vyššie uvedeným spracovaním vymenovaných osobných údajov udeľujete svoj výslovný a informovaný súhlas, ktorý ale môžete vziať kedykoľvek späť. Stačí napríklad zaslať email alebo list na adresu spoločnosti.

Osobné údaje, ku ktorých spracovaniu ste udelili svoj súhlas, môžu pre Správcu spracovávať aj títo spracovatelia:
 
  • Obchodná spoločnosť Shean s.r.o., so sídlom Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Brne v oddieli C, vložke 48866, ako poskytovateľ marketingových služieb a servisu webu
  • Heureka Shopping, s.r.o., so sídlom Karolinská 650/1, 186 00 Praha, vedenej na Okresnom súde v Prahe v oddiele C, vložke 218977, ako zasielateľ e-mailových dotazníkov na spokojnosť s nákupom v rámci programu Overené zákazníkmi
  • General Logistics Systems Slovakia s.r.o., Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec, IČ: 2021797140, ako spedičná firma
  • Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha, vedené u Městského soudu v Praze v oddíle C, vložce 139387, jako poskytovatel spedičních služeb, ako spedičná firma
  • Ing. Jana Polachová, so sídlom Útěchovská 800/23, 644 00, Brno - Soběšice, IČO: 63413167, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Prípadne ďalšie spoločnosti, ktorých služby zatiaľ Správca nevyužíva.

Podľa uvedeného nariadenia GDPR o ochrane osobných údajov máte právo vziať svoj súhlas kedykoľvek späť, požadovať od nás správy o tom, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať od nás vysvetlenie dôvodu a spracovanie osobných údajov, požiadať o prístup k týmto údajom, ktoré môžete opraviť alebo aktualizovať, požadovať od nás zmazanie svojich osobných údajov, obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov, ak budete mať pochybnosť o dodržiavaní povinností so spracovaním osobných údajov z našej strany.
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

11.05.

Herlitz 2021 - nová kolekcia školských tašiek pre prvákov

Nová kolekcia má nápadité motívy, skvelú ergonómiu a cenu, ktorá poteší.

30.04.

Recenzia školských aktoviek Oxybag pre prváčikov v novej kolekcii 2021

Čo povedať mamičkám o značke Oxybag? Vyrábajú ju sympaťáci z Moravy, ponúkajú veľké množstvo motívov a počúvajú prianiam detí.

21.04.

Belmil 2021 - školské aktovky pre prváčikov v novej kolekcii

Nové aktovky Belmil žiaria veselými farbami a nadčasovými motívmi, ktoré potešia detskú dušičku.

25.02.

Topgal 2021 - nové modely školských tašiek pre prvákov

Tento rok výrobca prichádza s novým strihom batohu pre prváčikov. V článku nájdete porovnanie jednotlivých modelov, výhody i nevýhody značky.

MenuX

InformaceX