Tieňosvet

Trávite radi čas s deťmi pred zaspaním? Rozprávate sa a čítate spoločne rozprávky pred spaním? Máme pre vás tip, ako si tento dôležitý spoločný čas ozvláštniť. Za pojmom Tieňosvet sa skrývaúí české drevené presvetľovacie rozprávky. Po tme sa bude deťom ľahšie zaspávať a rozvinú svoju predstavivosť. Prinášame vám klasické rozprávky – od Veľkej repy cez Tri prasiatka až k Neposlušným kozliatkam. .



Tieňové rozprávky obsahujú 8 kusov drevených kartičiek s obrázkovým motívom vyrezaným laserom a gravírovaným textom. Kartičku drží v ruke rodič a presvetľuje ju a tým premieta na stenu. Hraje tieňové divadlo. Zároveň potom osvietený text z kartičky predčíta. Stačí zhasnúť, vziať baterku alebo mobil a presvietiť vyrezaný otvor. Premieta sa na strop aleb na stenu. Dĺžlka rozprávania je zhruba na 8 minút.



Zaujímajú vaše deti skôr zvieratá alebo dinosauri? Potom si môžete premietať, čítať text a rozprávať práve o nich. Vydajte sa s nami do dávnych dôb a pred spaním si vypočujte zaujímavosti o známych dinosauroch a ukážte svojim deťom, ako vyzerajú. .

stinosvet_dinosauri

Náučná sada Dinosauri obsahuje deväť kusov drevených kartičiek určených k presvieteniu. Produkt je koncipovaný rovnako ako vyššie zmienené tieňové rozprávky. Dospelí môžu zároveň premietať a čítať príbeh svojim deťom alebo si len o obrázkoch rozprávať. Rozprávanie je asi na 10 minút, ale môže sa podľa fantázie a zaujatia dieťaťa pretiahnuť i o mnoho dlhší čas.




Späť na výpis článkov
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX