Zobraziť kategórie
Kisügyes

Kisügyes

Kód produktu:B10022656
Výrobca:Mlade leta
Podľa veku od::6 rokov
A vizualitás, a mozgás, az alaklátás és formaállandóság, a téri tájékozódás, a kézügyesség, a figyelem, a logikus gondolkodás,a kreativitás fejlesztését segítő feladatokat tartalmazó kiadvány iskolakezdő gyerekek számára, melyek egyúttal az iskolakezdés nehézségeinek leküzdésében is segítenek.

Az otthon és az iskola az a két környezet minden gyerek számára, amely hivatott a gyermekek életét szeretettel betölteni. Mindkettő az okos, kreatív felnőtté válásuk alapfeltétele. Ez a könyvecske a szülők és a pedagógusok segítségével kitölthető, kisiskolásoknak számára készült, mely játékos, ötletes feladataival segíti át a gyermekeket az iskolába lépés nehézségein, az olvasni és írni tanulás gyötrelmein. A feladatok megoldási sorrendje a gyermek személyes igényei szerint tetszőlegesen megválasztható. Érdemes támogatni a gyerekeket abban, hogy a munka közben beszéljenek, szavakba öntsék tevékenységüket, megindokolják döntéseiket, értékeljék ügyességüket. Szükség lehet a segítségre, ha még nem tudják elolvasni, ill. ha nem tudják értelmezni a feladatot első hallásra. Ha sikeresen megoldották az oldal feladatait, kiszínezhetik az oldal alján található napocska rajzát.

Oldalak száma: 80
Formátum: 29,5 x 21 cm
Nyelv: magyar
Kiadás: Mladé letá
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Aktuálne

22.08.

ZOŠITY - aké?

Aký papier, obálka, s okrajmi alebo bez? S vymeniteľnou náplňou? 523, 540 alebo iné? Designové x obyčajné zošity?

11.08.

Peračníky pre dievčatá, chlapcov, dvoj alebo trojposchodové?

Poznáte určite všetky typy školských peračníkov? Dozviete sa aké existujú aj ktoré sú zaujímavé alebo neobvyklé, aj o ich kvalite.

20.07.

Stil - od tašiek pre prvákov po študentské batohy

Predstavujeme veľmi obľúbené, dobre padnúce školské tašky STIL. Ďalej uvidíte prehľadne batohy pre deti od 1. triedy po stredškoláky - modely a designy pre rok 2023.

13.07.

Školské tašky Oxybag recenzia 2023

Vylepšenie modelov a novinky Oxybag 2023! Vyberáte? Zvažujete? Detailné informácie k tejto značke Vám určite zrýchli váš rozhodovací proces.

MenuX

InformaceX