Zobraziť kategórie
Kisügyes

Kisügyes

Kód produktu:B10022656
Výrobca:Mlade leta
Podľa veku od::6 rokov
A vizualitás, a mozgás, az alaklátás és formaállandóság, a téri tájékozódás, a kézügyesség, a figyelem, a logikus gondolkodás,a kreativitás fejlesztését segítő feladatokat tartalmazó kiadvány iskolakezdő gyerekek számára, melyek egyúttal az iskolakezdés nehézségeinek leküzdésében is segítenek.

Az otthon és az iskola az a két környezet minden gyerek számára, amely hivatott a gyermekek életét szeretettel betölteni. Mindkettő az okos, kreatív felnőtté válásuk alapfeltétele. Ez a könyvecske a szülők és a pedagógusok segítségével kitölthető, kisiskolásoknak számára készült, mely játékos, ötletes feladataival segíti át a gyermekeket az iskolába lépés nehézségein, az olvasni és írni tanulás gyötrelmein. A feladatok megoldási sorrendje a gyermek személyes igényei szerint tetszőlegesen megválasztható. Érdemes támogatni a gyerekeket abban, hogy a munka közben beszéljenek, szavakba öntsék tevékenységüket, megindokolják döntéseiket, értékeljék ügyességüket. Szükség lehet a segítségre, ha még nem tudják elolvasni, ill. ha nem tudják értelmezni a feladatot első hallásra. Ha sikeresen megoldották az oldal feladatait, kiszínezhetik az oldal alján található napocska rajzát.

Oldalak száma: 80
Formátum: 29,5 x 21 cm
Nyelv: magyar
Kiadás: Mladé letá
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX