Batohy Topgal kolekcia 2016

Klasické batohy Topgal nebudú samozrejme v novej kolekcii 2016 chýbať - v chlapčenskom a dievčenskom rade s novými motívmi 2016. Vybavené sú dvoma alebo tromi komorami, líšia sa spracovaním bočných a predných vreciek alebo prevedením chrbtovej časti. U dvoch batohov - CHI 790 a 791 - budú mať deti dokonca možnosť jednoducho meniť motív na prednej strane batohu a vystriedať až štyri 3D obrázky napríklad za jeden deň!  

Výška batohov je opäť 40 alebo 41 cm. Batohy radu CHI sú určené pre žiakov prvého stupňa základnej školy. Výška prváčika je priemerne 118 cm, piataka 141 cm. Chrbát dieťaťa v priebehu tejto doby vyrastie približne o 6 - 8 cm, batohy sú však ponúkané len v uvedených mierach. Pre drobnejších prváčikov tak nie sú vhodné aj deťom bežného vzrastu sú pri nástupe do školy veľké. Topgal delí svoje produkty na batohy pre 1. - 3. triedu a na batohy pre 2. - 5. triedu. Ako už vyplynulo z textu, rozdelenie nevychádza z výšky batohov, ale predovšetkým z ich motívov.  

V ponuke budú opäť dva motívy školských aktoviek, pre dievčatá a chlapcov, oproti minulému roku sú inovované vreckami na prednej strane tašky. Dizajnovo sa stále podobajú batohu, majú však stabilnú konštrukciu, pevný tvar aj pevné dno a jednu hlavnú komoru. Zmenou je aj skrátenie chrbtovej časti na 38 cm, aktovky tak teraz budú sedieť štandardne veľkým aj menším prváčikom. V prípade vyhovujúcich rozmerov sú však výrobky Topgal vhodnou voľbou. Majú dlhú tradíciu, dobrú povesť a vysokú kvalitu spracovania, spĺňajú potrebnú certifikáciu.  

 
 

 



Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX