Školské aktovky Stil pre prváčikov v novej kolekcii 2021

Stil sa profiluje ako značka, ktorá vyrába kvalitné školské aktovky pre zdravý chrbát malých zákazníkov. Podľa našich skúseností sa radia spoločne s modelmi Herlitz a Hama medzi značky pre prváčikov, ktoré padnú takmer bez výhrad s pohľadu ergonómie, dobre  vytvarovaným ramenným popruhom a polstrovaniu. Výrobca ponúka tiež batohy do školy vhodné od 3. triedy a študenské modely pre 2. stupeň a stredné školy.

 
Prečo vybrať značku Stil?
 
  • Česká značka bezmála 30 rokov na trhu (výroba v Číne),
  • motto: Načúvame vám, odborníkom i našim deťom,
  • aktovka pre prváčikov deťom skvele padne,
  • certifikácia ICT Zlín a IGR Inštitútu v Nemecku zameraného na ergonomické vlastnosti a zdravý chrbát,
  • percento reklamácií u Detskyeshop s.r.o. v roku 2019: 4,36 %.


Čo doporučujeme pri výbere zohľadniť?
 
  • Chrbtový systém Stil Adjustable System tašiek Junior zostáva rovnaký ako v predchádzajúcich rokoch, kde v hornej časti chrbtového systému často nesedí.
TIPY!
  • Ku všetkým tohtoročným modelom dostanete ako darček obálku s cvokom.
  • Výrobca ponúka radu školských potrieb v rovnakom designe ako tašky (kufrík, vreckár na lavicu, vrecko na cvičky, 3 druhy peračníkov, boxy na zošity, dosky na písmenká a číslice apod.)
 
   

Školská aktovka pre prváčikov

Výška: 38 cm, šírka: 32 cm, hĺbka: 22 cm, hmotnosť 1000 g



Aj keď na prvý pohľad môže pôsobiť ako pomerne veľký model, opak je pravdou. Vďaka dobre umiestneným ramenným popruhom, výborne ergonomicky tvarovaným a širokým tak akurát, padne aj deťom s úzkymi ramienkami a výškou od cca 124 cm. Ramenné popruhy výborne kopírujú ramená detí a neodstávajú. Klopa je síce vyššia, ale vďaka vyváženému tvaru deťom nenarušuje voľnú zónu okolo krku. Vyzdvihujeme kvalitný magnetický zámok Fidlock, ktorý sa naučia ovládať aj tie najmenšie deti s horšou motorikou, termoizolačné vrecko na desiatu oddelenú od hlavnej komory a plastové dno.



 

Školský batoh Junior pre 3. - 5. triedu

Výška: 40 cm, šírka: 30 cm, hĺbka 20 cm, hmotnosť 900 g



Model Junior odporúčame až deťom od 3. triedy, prípadne vysokým prváčikom. Určite splní očakávania detí, ktoré túžia po prvom batohu, a rodičov, ktorí hľadajú skôr nižšie ceny školskej výbavy. Rastie s dieťaťom vďaka posuvnému chrbtovému systému. Systém splní účel, len sa s ním horšie manipuluje. Na rozdiel od predchádzajúceho modelu nie je vhodný pre deti s úzkymi ramenami. Odporúčame ho vyskúšať, veľa záleží na tvare chrbta a ramien konkrétneho dieťaťa. V minuloročnej sezóne sme sa stretávali s tým, že niektoré deti chrbtový systém tlačil v hornej časti.



 

Študentské modely pre 2. stupeň ZŠ a stredné školy


Jednoduchšie modely, ktoré ale majú reflexné prvky zo všetkých strán, čo nebýva pravidlom u všetkých značiek študentským modelov. Sú žiadané vďaka štýlovej grafike a nižšej cenovej kategórii. Sú ľahké (nepresahujú 1 kg), nechýba vrecko na notebook alebo hrudný popruh.
Model ORIGINAL sa líši od ostatným tým, že je extra pevný, má veľa vreciek a navyše tajnú kapsičku v chrbtovom paneli. Pri výške 44 cm je vhodný aj pre deti od začiatku 2. stupňa ZŠ. Ostatné majú výšku 46 cm alebo 47 cm.



Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

30.10.

Detské obliečky - čo je dobré vedieť

Vedeli ste, že mikroplyš môže byť aj bavlnený? Nové materiály a ich prehľad.

MenuX

InformaceX