Boll - školské tašky pre 1. stupeň v novej kolekcii 2021

Zakladateľ firmy BOLL si ušil svoj prvý kúsok na horské túry už v osemdesiatych rokoch. Dnes sú tašky vytunené nielen do hôr, ale aj do školy. Konštrukcia školského batohu vychádza zo strihu pre vysokohorskú turistiku a preto minimalizuje negatívne dopady na detský chrbát pri nosení ťažkého učiva. Výrobca vsadil na maximálnu podporu panvy a bedier, prepracovanou ergonómiou popruhov, chrbtovej časti i doťahovacích pások.


  
Prečo vybrať túto značku?
 
  • Poctivá česká značka (výroba Vietnam),
  • kvalitná výroba s minimom reklamácií a za rozumnú cenu,
  • dôraz na zdravý chrbát naších detí - konštrukcia vychádzajúca z vysokohorského strihu,
  • testovanie s deťmi a horskými sprievodcami,
  • materiály šetrné k životnému prostrediu.


Čo doporučujeme pri výbere zohľadniť?
 
  • Mamičkám občas nevyhovuje bederný pás napevno našitý, ale je to súčasťou celkového ergonomického riešenia a filozofie firmy. Tvorci dobre vedia, prečo to takto navrhli :-)
  • Posuvný chrbtový systém s pútkami a na suchý zips se horšie ovláda, je konštruovaný veľmi natesno, ale raz za štvrť či pol roka to pri nastavovaní vydržíte. Na oplátku sa posuvný systém nehýbe a dobre prilieha na chrbte detí.
TIPY!
  • Ku všetkým školským modelom rozdávame ako darčej rýchlo schnúci uterák z mikrovlákna LITETREK TOWEL, po vypredaní ho nahradíme reflexným príveskom. 
  • Pre prváčikov sa ani najmenší školský model School Mate nehodí, doporučujeme ho najskôr druhákom.
  • Značka má úžasné detské spacáky, ktoré nájdete i u nás v predaji, vaše deti budú na chatách, chalupách i pod stanom pekne v teplúčku.
  • Veľmi populárne sú detské batôžky Bunny 6, Koala 10, Roo 12 a Sioux 15, ktoré majú prepracovanú ergonómiu, hrudný popruh i jednoduchý bedrový pás. Malé deti sa tak naučia správne nosiť školskú tašku na chrbte.
 

Ergonómia batohu BOLL School Mate 20, teda to, ako dobre sedí na chrbte, začína byť zrovnateľná i s našimi top modelmi, ako sú nemecké značky Step by Step GRADE a Ergobag Prime, ktoré majú omnoho vyššiu cenovú hladinu. School Mate má dve komory, naopak GRADE a Prime majú jednu komoru vhodnejšiu pre prváčikov a pevné dno. Líšia sa v použitých materiáloch a konštrukcii posuvného chrbtového systému. School Mate má samozrejme i menej vychytávok. V našej predajni však deťom pekne sedí a zaujme nižšou cenou.

 



  
Školský model School Mate 20 od 2. triedy

Výška: 41 cm, šírka: 29 cm, hĺbka: 19 cm, hmotnosť: 980 g, objem: 20 l

Tohtoročný model zväčšíl objem o 2 litre a naväzuje na typ School Mate 18, ktorý nájdete u nás vo výpredaji. Je to kúsok pre športových nadšencov milujúcich prírodu a turistiku. Nehľadajte eleganciu, ale účelový ľahký batoh, ktorý bude deťom dobre slúžit, nezničí im chrbát a nevymetie peňaženku.



 

  
Školský model Smart 24 pre deti od cca 4. triedy

Výška: 43 cm, šírka: 30 cm, hĺbka: 23 cm, hmotnosť: 1020 g, objem: 24 l

Tohtoročný model má tiež zvätšený objem o 2 l a naväzuje na predchádzajúci, teraz výpredajový model, Smart 22. Ideálny pre deti, ktoré vyrástli  z aktovky a vyberajú tašku do 4. triedy. Konstrukčne a ergonómiu je zhodný so School Mate 20, len je väčší a má motívy vhodné pre väčšie deti. I posuvný chrbtový systém je identický.

 

 

Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

30.10.

Detské obliečky - čo je dobré vedieť

Vedeli ste, že mikroplyš môže byť aj bavlnený? Nové materiály a ich prehľad.

MenuX

InformaceX