Aktovky OXYBAG od Karton P+P - kolekcia 2018

Certifikované, plné praktických a zábavných detailov a vychytávok - to sú školské tašky českého výrobcu Karton P + P. Vďaka dlhodobej spolupráci s fyzioterapeutom pri vývoji školských tašiek aj batohov Oxybag sa nemusíte báť o zdravý vývoj chrbta vašich detí. V rovnakých motívoch je tiež v predaji celý rad školských potrieb vrátane dosiek na zošity, peračníky, desiatových boxov a fliaš.


Model Premium je vhodný pre prvákov bežného vzrastu. Ide o stredne veľkú, klasickú školskú tašku s objemom 28 l, ktorá pojme všetko potrebné pre prvý stupeň. Podľa našej skúsenosti väčšine detí na chrbte dobre sedí. Správne usadenie tašky na chrbte zaisťujú prídavné nastaviteľné popruhy v ramennej časti a posuvný hrudný spojovací pásik.
Aktovky sú k dostaniu samostatne aj v trojdielnom sete s peračníkom a sáčkom na cvičky v rovnakom motívu.
Rozmery: 40 x 33 x 20 cm, hmotnosť: 1 145g, nosnosť: 8 kg, objem: 28 l

Túto modelovú radu v tomto roku doplnilo množstvo nových motívov. Na svoje si prídu nielen malí futbaloví aj komiksoví fanúšikovia, milovníci rýchlych áut či Hviezdnych vojen. Malým slečnám môžete urobiť radosť ich obľúbenými hrdinkami z Ľadového kráľovstva, niektorým z krásnych originálnych motívov, ale ani milovníčky zvieratiek neprídú skrátka.



Horúcou novinkou tohto roku sú aktovky Premium Flexi Line. Premyslený posuvný chrbtový systém umožňuje nastavenie výšky ramenných popruhov pre ešte lepšie prispôsobenie výške školáka. Hrudný a bedrový popruh zaisťuje pohodlie a bezpečie pre chrbát dieťaťa i v náročnom dni, kedy je taška naozaj plná. Magnetické zatváranie Fidlock tašku pevne a iste uzatvára, napriek tomu je jeho obsluha až čarovne jednoduchá.
Dva decentné a veľmi vydarené detské motívy - jeden pre dievčatká a jeden pre chlapcov - sú k dispozícii samostatne či v sete s peračníkom a sáčkom na cvičky. Tiež k nim je možné dokúpiť ďalšie školské príslušenstvo ako sú dosky na zošity, desiatové boxy, fľaše a pod.
Rozmery: 36 x 30 x 21 cm, hmotnosť: 1 100 g, nosnosť: 8 kg, objem: 24 l



Aktovky Premium flexi sú presne také, ako ich poznáme z vlaňajška. Anatomické tvarovanie chrbta, umožňujúci cirkuláciu vzduchu pre odvetrávanie, posuvný chrbtový systém, prídavné popruhy v ramennej čiasti a hrudný popruh pre pohodlné nosenie. Tento model je vhodný pre stredných prvákov. Kvôli týmto taškám by sa nejeden dospelý rád vrátil späť do detských rokov!
Rozmery: 40 x 33 x 220 cm, hmotnosť: 1 145 g, nosnosť: 8 kg, objem: 28 l

Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX