Školské tašky Belmil v novej kolekcii 2020

Belmil prichádza tento rok s niekoľkými novinkami na poli školských aktoviek a batohov, ktoré nás príjemne prekvapili. Značka tak rozšírila svoj okruh zákazníkov v Slovenskej republike ako v kategórii predškolských detí, tak i starších žiakov. Modely majú prepracované detaily a ešte pôsobivejšie a nápaditejšie grafické prvky. Palec hore dáváme tým, ktoré se nám obzvlášť zapačili. Nájdete ho u našich obrázkov.

 
Prečo vybrať značku Belmil?
 
  • Kalitná srbská značka 50 rokov na trhu s originálnou grafikou.
  • Aktovky sú vhodné i pre drobné deti a všetky majú plastové dno.
  • Vyrábajú sa v EU - vysoká kvalita za rozumnú cenu.
  • Náš fyzioterapeut potvrdzuje správnu ergonómii chrbtového systému. 
  • Percento reklamácií u Skolske-tasky.sk v roku 20019: len 1,53 %


Čo doporučujeme pri výbere zohľadniť?
 
  • Školské tašky majú bohatšie polstrovanie chrbta než býva obvyklé u ostatných značiek. 
TIPY!
  • K rade 403-13 je možno dokúpiť hrudný popruh na druky rovnakej značky. Ponúkame 4 farby, je možné využiť ich aj na iné značky.
  • NOVINKY: 
    • detský strih pre predškolákov 305-4/A s veľkým objemom,
    • nové školské modely 404-20 a 405-42 s magnetickým zámkom Fidlock,
    • nové rady školských batohov 338-35 od 1. triedy a 338-49 od 3. triedy s možnosťou spevnenia dna.
 

Školské tašky Belmil pre prváčikov

 

Nové motívy MiniFit 405-33

Výška: 36 cm, šírka: 28 cm, hĺbka: 17 cm, hmotnosť: 850 g

MiniFit je najmenšia a najľahšia školská taška pre prváčikov od tohto výrobcu. Je vhodná pre drobné deti, ktorým sedia naozaj veľmi dobre. V našej predajni ich vidíme denne na chrbte budúcich prváčikov a určite ju odporúčame zaradiť do výberu. Vnútri nájdete pohyblivú prepážku na dosky A4. Ramenné popruhy sú v tvare S a majú výškovo nastaviteľný hrudný popruh. Veľkou výhodou je plastové dno. Deti ju môžu aj za dažďa položiť na chodník a nič sa jej nestane. Vrecko na desiatový box je vpredu oddelené od hlavnej komory kvôli docieleniu celkového menšieho rozmeru konštrukcie. Väčšina modelov má tiež reflexný prívesok ladiace s celkovým motívom.






Nové motívy modelovej rady 403-13

Výška: 36 cm, šírka: 32 cm, hĺbka: 19 cm, hmotnosť: 900 g

Model 403-13 predávame niekoľko rokov a naši zákazníci s ním boli vždy spokojní. Je o 2 cm hlbší a o 4 cm širší ako verzia MiniFit. Má tiež odlišné vnútorné členenie. Vnútri nájdete unikátne 2 prepážky a k tomu oddelenú priehradku na suchý zips na desiatu a puzdro. Sedí veľmi dobre 98% deťom u nás na predajni, aj keď nemá doťahovacie pásky u ramenných popruhov. V ponuke máme širokú škálu motívov pre dievčatá a chlapcov, s ktorých si naozaj vyberie každý. Dievčatá nájdu výšivky, trblietky, hviezdičky, psíkov a srdiečka, chlapci zase robota, army motívy či obľúbené futbalové a hokejové verzie, máme aj 3D aplikácie. Tohtoročným hitom je chlapčenský motív Bricks pripomínajúci populárny Minecraft.
Ako darček dostanete set školských potrieb - trojhranné pastelky, ceruzku a gumu.






 

Nová modelová rada 404-20

Výška: 37 cm, šírka: 31 cm, hĺbka: 17 cm, hmotnosť: 1100 g

Rada 404-20 je o 1 cm vyššia ako rada 403-13, ale má výškovo nastaviteľné ramenné popruhy, teda sa hodí aj pre najmenšie deti. U chrbta dvojitá pohyblivá prepážka a nechýba predné vrecko na suchý zips. Bočnými zipsami je možné zväčšiť jej objem. Je síce o 200 g ťažšia, ale má navyše polstrovaný odnímateľný bedrový pás na suchý zips, kde je umiestnený bočný reflexný prvok, hrudný popruh na koľajničke a doťahovacie pásky u ramenných popruhov.

 

Nový model 405-42

Výška: 36 cm, šírka: 31 cm, hĺbka: 21 cm, hmotnosť: 1200 g

Má podobné vnútorné členenie ako 403-13, navyše má v hlavnej komore dve malé vrecká na zips, je o 1 cm užšia a 2 cm hlbšia. Priehradka na desiatu je oddelená od hlavnej komory rovnako ako u rady MiniFit. Má síce väčšiu hmotnosť, ale opäť nájdete odnímateľný polstrovaný bedrový popruh, tentoraz na pracky so suchým zipsom, hrudný pás s koľajničkou a hlavne magnetický zámok Fidlock pre ľahšie zatváranie. Reflexné prvky sú na ramenných popruhoch, vpredu a na boku je miesto reflexného prvku fluorescenčný materiál. Taška je tiež doplnená reflexným príveskom na prednej strane. Rozdiel medzi reflexom a fluorescenčnou farbou nájdete tu.

 

Školské batohy pre 1. stupeň

 

Nová modelová rada 338-35

Výška: 40 cm, šírka: 30 cm, hĺbka: 18 cm, hmotnosť: 750 g

Jedná sa o priestranný model za výhodnú cenu, ktorý je vhodný už pre vyšších prváčikov. Hlavnou výhodou je jeho nízka hmotnosť, má dve veľké komory a predné vrecko obsahuje priehľadné okienko na rozvrh hodín. Má ľahko ovládateľné zipsy, široké pohodlné polstrované ucho na prenášanie a do bočných vreciek na gumu sa vojde aj široká zdravá fľaša. Hlavné komory majú pohyblivé dno, ktorého sklopením docielite väčšieho spevnenia konštrukcie. Vytkli by sme snáď len chýbajúce druhé pútko na zavesenie na lavicu, ktoré sa v 1. triede hodí. Hrudný pásik možno dokúpiť.

Nová modelová rada 338-49

Výška: 42 cm, šírka: 30 cm, hĺbka: 18 cm, hmotnosť: 1000 g

Varianta 338-49 nadväzuje na 338-35 a odporúčame ju deťom od 3. triedy. S váhou 1 kg stále patrí do kategórie ľahkých typov. Má dve veľké komory a prakticky riešenú prednú kapsu s organizérom, umelohmotnou karabínkou na kľúče a priestorom vhodným aj na tablet a mobil. Hore je malé vrecko na zips pre jednoduchý prístup napríklad k preukazu MHD. Do bočných vreciek sa zmestí na tesno i široká zdravá fľaša. Vnútri prostrednej komory nájdete opäť pohyblivé dno. Ramenné popruhy majú tvar S, majú aj doťahovacie pásky a flexibilný hrudný pás s koľajničkou.

 

Novinka pre predškolákov 305-4 / A

Výška: 33 cm, šírka 23 cm, hĺbka: 13 cm, hmotnosť: cca 300 g

Tento model nás ihneď zaujal svojím veľkým objemom, krásnymi motívmi zvieratiek, reflexnými prvkami a hrudným popruhom. Má širšie ramenné popruhy v tvare S, takže sa hodí od 4 rokov. V našej kategórii pre voľný čas nájdete tiež radu 305-4 a 305-13 pre najmenších v tvare zvieratiek. Rada 305-13 má tiež hrudný pás.


 

Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

30.10.

Detské obliečky - čo je dobré vedieť

Vedeli ste, že mikroplyš môže byť aj bavlnený? Nové materiály a ich prehľad.

MenuX

InformaceX