Školské aktovky Oxybag nová kolekcia 2022

Výrobe ergonomických školských tašiek Oxybag sa venuje výrobca už niekoľko rokov, počúva zákazníkov a postupne zlepšuje dizajn, ergonomický systém a bezpečnostné prvky. Nová kolekcia 2022 prišla s novým systémom chrbta, ktorý sedí deťom na chrbte lepšie ako ten predchádzajúci. Úžasné motívy pre dievčatá a chlapcov upútajú každého školáka. Tento článok sme koncipovali ako Oxybag recenziu troch modelov pre 1. stupen ZŠ - Premium Light, Premium a tohtoročnú novinku OXY GO.

 
Prečo vybrať značku Oxybag?
 
  • Česká značka (výroba Čína; kartónový tovar, bloky a balenie sa vyrábajú v Českej republike, Tritan fľaše v EU),
  • pre tento rok 2022 je u aktovek Premium i Premium Light zmenené našitie a tvar ramenných popruhov a deťom tieto tašky sedia oveľa lepšie ako v predchádzajúcich rokoch.
  • vlastné dizajnérske centrum,
  • licencované postavy a motívy z animovaných filmov Walta Disneyho, Universal Studios, Marvel alebo Hasbro,
  • certifikacia modelov Premium a Premium Light v ITC Zlín,
  • percento reklamácií u Detskyeshop s.r.o. v roku 2021: 2 %.


Čo odporúčame vziať do úvahy pri výbere?
 
  • I u tohtoročnej kolekcii Premium Light bohužiaľ zostáva nestabilita prázdnej aktovky do školy. Pri otvorenej klope prepadáva, ale pri správnom zaťažení je stabilná.
  • Premium Light i Premium majú ramenné popruhy tvrdšie, širšie a viac vystužené, takže nemusia sedieť deťom s úzkymi ramenami. Pre tohtoročné modely 2022 sú popruhy našité ďalej od seba, sú užšie a lepšie tvarované. Vďaka tomu netlačia do krku a celkovo sedia lepšie na chrbte ako predchádzajúce kolekcie.
  • Modelová rada Premium má relatívne vysokú klopu, čo menším deťom môže znížiť zónu pohodlia okolo krku.
  • Hrudný popruh u modelovej rady Premium Light je kratší a pre niektoré deti nemusí stačiť.
TIPY!
  • Ako darček tento rok opäť dostanete k novým modelom školských aktoviek praktický ľahký plastový box na zošity A4. K batohom Oxy Go dávame kľúčenku.
  • Inovované peračníky pre prváčikov lepšie držia  tvar, majú nový tvrdší korpus, vo vnútri nájdete gumu, pravítko 15cm aj malé strúhatko, rozvrh hodín a malú násobilku.
  • K vybraným motívom ponúkame 3dielne, 5dielne alebo 9dielne sety, ktoré potešia každého prváčika.
  • Deti poteší 3D príesok v motíve aktovky.
  • NOVINKA:
    • Nový model batohu OXY GO vhodný pre vyšších prváčikov.


Základné porovnanie modelov Premium Light a Premium

Premium Light je ľahší a kompaktnejší ako Premium, odporúčame ho stredne vysokým deťom. Model Premium je vhodný pre stredne vysoké až vyššie deti. Premium má oddelené vrecko na desiatový box, Light má predné hlboké vrecko ako súčasť hlavnej komory. Vnútorné usporiadanie oboch typov je rovnaké. Tieto modely neodporúčame deťom s úzkymi ramienkami. Tohtoročné modely Premium majú vrecká na boku vyriešené sieťkou s gumičkou.




Nové motívy modelu Premium pre prváčikov

Výška: 39 cm (merané i s klopou), šírka: 31 cm, hĺbka: 18 cm, hmotnosť: 1100 g, objem: 28 l


Strih Premium Cool sa predáva už niekoľko rokov a sedí stredne vysokým až vyšším prváčikom. Ergonomické prevedenie chrbta je vydarené rovnako ako u Premium Light. Má tiež rovnaké rozmery, vnútorné usporiadanie aj rovnakú polohu ramenných popruhov a doťahovacích pásikov. Oproti modelom z minulého roka sú ramenné popruhy našité ďalej od seba, vďaka tomu nezasahujú deťom do krku. Samotný strih je do tvaru písmena A - je preto objemnejší. Samotná chrbtová časť meria 33 cm, má však nižšie dno a naopak vyššiu klopu. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik je na koľajničke. Opasok drží veľmi dobre, nevychádza z dráhy. Výhodou je desiatový box oddelený od hlavnej komory, ktorý má vo vnútri termoizolačnú vrstvu. Bočné vrecká sú pri nových modeloch riešené sieťkou s gumičkou. Opäť má jedno veľké látkové ucho. Modely ponúkame samostatne alebo v cenovo výhodných 3-dielnych, 5-dielnych alebo 9-dielnych setoch.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nové motívy modelu Premium Light pre prváčikov

Výška: 38 cm (merané i s klopou), šírka: 31 cm, hĺbka: 18 cm, hmotnosť: 900 g, objem: 27 l

Aktovka Premium Light je ľahká a vhodná pre deti od 121 cm. Má našité ramenné popruhy nižšie od hornej klopy a vďaka doťahovacím pásikom sa model dobre nastavuje aj menším deťom. Rovnako ako pri modele Premium sú od tohto roku ramenné popruhy našité ďalej od seba. Chrbtová časť meria 33 cm. Dve bočné vrecká na zips zväčšia objem vďaka suchému zipsu v spodnej časti. Zmestí sa na tesno aj široká fľaša na pitie s objemom do 500 ml. Prístup do bočného vrecka je sťažený umiestnením zipsu uprostred vrecka, fľaša vyčnieva viac do strany. Súčasťou je aj nastaviteľný hrudný pás na pracku. Hrudný pás je kratší, preto nemusí niektorým deťom stačiť. Priestranné vrecko na desiatu alebo peračník je našité priamo na hlavnej komore. Vnútri je pri chrbte rozraďovač s dvoma vreckami a gumou. Má jedno veľké látkové ucho na prenášanie aj zavesenie na lavicu. Tašky ponúkame samostatne alebo v 3dielnych setoch s peračníkom a vreckom, prípadne v 5dielnych alebo 9dielnych setoch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Novinka! Model Oxy Go pre prváčikov

Výška: 39 cm, šírka: 28 cm, hĺbka: 18,5 cm, hmotnosť: 950 g, objem: 22 l

Nový model batohu s pevným dnom Oxy Go je vhodný pre vyšších prváčikov (od 128 cm). Na prvý pohľad zaujme designovými motívmi.
Batoh má dve veľké komory, ktoré ponúkajú dostatok miesta na uloženie učebníc a zošitov, a dve menšie vrecká. Má jedno bočné sieťované vrecko s gumičkou na fľašu a jedno bočné vrecko na zips. Bezpečnosť je zaistená reflexnými prvkami zo všetkých strán batohu. Na chrbte pekne sedí vďaka dobre spracovanej ergonómii. Ramenné popruhy sú tvarované, nižšie našité, majú doťahovacie pásky aj hrudný pásik s koľajničkou. Má veľké polstrované ucho na prenášanie a menšie na zavesenie.

 
 
 


Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

30.10.

Detské obliečky - čo je dobré vedieť

Vedeli ste, že mikroplyš môže byť aj bavlnený? Nové materiály a ich prehľad.

MenuX

InformaceX