Nové študentské batohy Walker 2019

Batohy rakúskeho výrobcu Schneiders patria kvalitou prevedenia medzi tie lepšie. Značka Walker vyniká ľúbivosťou ponúkaných motívov a farebných prevedení. Poďme sa pozrieť na novinky, ktoré sú pripravené na tento rok.

Školský batoh Fame je objemný dvojkomorový batoh vhodný pre starších žiakov cca od 5. triedy (podľa výšky dieťaťa). Samozrejmosťou je ergonomické polstrovanie, tvarované a dĺžkovo nastaviteľné ramenné popruhy, sťahovací hrudný popruh, reflexné prvky zo všetkých strán batohu a vodeodolný materiál. Je to starý dobrý známy v novom kabáte - k obľúbeným vlaňajším motívom pribudli motívy nové s modernými prvkami, ako sú obojstranné flitre a popisovateľné plochy na prednej strane batohu.
Ku všetkým motívom sú dostupné aj peračníky v zodpovedajúcom motíve.

Rozmer: 32 x 44 x 24 cm
Objem: 32 l
Váha: 960 g


Z roku 2018 zostávajú v ponuke tieto batohy:
 





Batohy Wizzard sú dobrou voľbou pre žiakov druhého stupňa ZŠ. Jedná sa o batohy pevného tvaru s veľkým objemom, vybavenej poctivým polstrovaním a odvetrávacím systémom chrbtovej časti aj na ramenných popruhoch. Batohy majú pevné dno a držia tvar i prázdne. Množstvo dômyselných kapsičiek a vreciek na rôzne účely si zamiluje každý! Do výbavy batohu patrí tiež zabudovaný USB kábel, ktorým si pohodlne zo svojej powerbanky nabijete mobilný telefón či iné zariadenie.
Ku všetkým motívom sú dostupné aj peračníky v zodpovedajúcom motíve.

Rozmer: 32 x 46 x 21 cm
Objem: 33 l
Váha: 1 350 g


Voľnočasový batoh Base ( = Classic) s obstojným objemom 30 l ponúka jednu jednoduchú veľkú hlavnú komoru s oddelením pre notebook do 15". Dĺžka chrbtovej časti 45 cm ju predurčuje pre študentov zhruba od 7. triedy ZŠ (s ohľadom na výšku dieťaťa). Kvalitný materiál zamedzuje navlhnutiu obsahu a zamedzuje špinenie batohu, tvarované a polstrované ramenné popruhy zaisťujú pohodlné nosenie. Napriek tomu, že niektorí predajcovia uvádzajú tento batoh ako školský, my sa prikláňame vzhľadom k typu polstrovania chrbtovej časti a pevnosti dna skôr na použitie pre voľný čas, prípadne pre občasné kratšie školské dni .
Ku všetkým motívom sú dostupné aj peračníky v zodpovedajúcom motíve.

Rozmer: 32 x 45 x 21 cm
Objem: 30 l
Váha: 600 g

Batohy Concept - moderné, decentné, nadčasové. Vzhľadom na typ polstrovania skôr voľnočasový model, prípadne pre kratšie školské dni. Veľká hlavná komora skrýva polstrovanú kapsičku na notebook či tablet do 15". Do druhej komory uložíte napríklad dokumenty alebo zošity, predné vrecko obsahuje praktický organizér. Do bočného rozšíriteľného vrecka na zips so sieťkou uložíte fľašu s nápojom.
Tvarované, dĺžkovo nastaviteľné ramenné popruhy majú pohodlné polstrovanie a celý batoh je vyrobený z pevných, vodeodolných materiálov.

Rozmer: 30 x 48 x 22 cm
Objem: 30 l
Váha: 600 g


Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX