Kolekcia Karton P+ P 2016!

Karton P + P patrí k výrobcom sídliacim v Českej republike. Ponúka široký sortiment školských potrieb. K aktovke tak zoženiete v rovnakom dizajne napr. vrecko na prezúvky, peračník, box na desiatu alebo dosky na zošity. V tomto roku výrazne rozšíril svoju ponuku, predstavíme vám hlavné rady školských tašiek. U všetkých nájdete ergonomické tvarovanie chrbta, dostatočné polstrovanie nastaviteľných ramenných popruhov a radu reflexných prvkov. Ponúkané sú samostatne alebo v setoch.

Tašky pre prvý stupeň základnej školy:


Anatomický batoh Plus

Patrí k stáliciam ponuky. Spája výhody aktovky a batohu: batohový tvar s dvoma komorami uzatvárateľnými na zipsy a velkú klopu, dno je pevné, taška teda pomerne stabilne stojí. Batoh je vyšší, vyhovuje preto väčším deťom. Ponúkaný je samostatne alebo v sete.




Premium

Aktovky Premium patria k väčším typom školských tašiek. Jedná sa o klasické aktovky s jednou hlavnou komorou a posuvným rozdeľovníkom. Pevné dno zvyšuje stabilitu a zároveň chráni tašku proti vlhkosti a špine. V predaji sú buď samostatne alebo v setoch.
 
 
 

Compact

Tieto školské batohy sú tohtoročnou novinkou. Moderne tvarovaný batoh zaujme deti nielen svojou formou, ale aj dizajnom. Motívy sú určené predovšetkým pre chlapcov. Taška ponúka dve komory a zaujímavo riešené predné a bočné vrecká, k dispozícii je samostatne alebo v sete. Batoh má dlhšiu chrbtovú časť, je tak vhodný len pre väčšich prváčikov alebo staršie deti.

 
 

 

Ergo Junior

Jednoducho tvarovaný dvojkomorový batoh je vďaka motívom cielený na dievčatá. Ponúkaný je samostatne alebo v sete. Dĺžka chrbtovej časti ho predurčuje v prípade prváčikov pre väčšie deti. Váha je iba 850 gramov!

 

 

 Ergo Kids

Táto rada je určená pre drobné deti. Ak nechcete pre vášho menšieho prňáčika zvoliť aktovku, Ergo Kids je jedným z horúcich kandidátov! Trojkomorový batoh s praktickými vreckami spĺňa všetky ergonomické požiadavky, motívy sú rýdzo detské.

 
 


Batohy Ergonomic

Osvedčená rada je určená pre deti od cca 3. triedy, čomu zodpovedá aj moderný dizajn. Dobrému usadeniu na chrbte napomáhajú doťahovacie pásky hore na popruhoch. Dve komory ponúkajú dostatočný priestor, kúpiť ich môžete samostatne alebo v sete.



 
 

Ergo Uni

Ide o ďalšiu tohtoročnú novinku. Trojkomorový batoh čaká na deti od 3. triedy základnej školy. Oslovuje ich moderným dizajnom, rodičia ocenia nielen veľký priestor, ale aj vyberateľný hliníkový rám, ktorý zaisťuje stálosť tvaru.

 


Batohy pre 2. stupeň a studentské batohy

V ponuke je niekoľko radov batohov spĺňajúcich rôzne funkcie. Chcete batoh pre teenagera s uchytením pre skateboard? Alebo vaša slečna preferuje batoh typu 2v1, vďaka ktorému bude mať kedykoľvek po ruke veľký, ale aj malý batôžtek? Dvoj- alebo trojkomorové batohy OXY čakajú na váš výber!




Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX