Herlitz - kolekcia 2016

Poďte si vybrať z nových motívov firmy Herlitz pre rok 2016!

Herlitz netreba dlho predstavovať. Ide o výrobcu známych, osvedčených a obľúbených školských tašiek. V ponuke nájdete aktovky aj batohy určené pre prváčikov alebo pre staršie deti. Všetky typy sú kvalitne spracované, s anatomickým polstrovaním chrbta i ramenných popruhov. V ponuke je viac typov školských tašiek, vhodná aktovka sa tak nájde pre dieťa drobné i statnejšie.

Rad SMART
Smart prináša samostatné aktovky alebo sety vhodné pre drobnejších prváčikov. Aktovka poskytuje dostatočný priestor, jej váha je len 860 gramov, celkovo pôsobí subtílnym dojmom. Hlavný priestor s pohyblivou prepážkou je doplnený o dve bočné vrecká na suchý zips a jednu priestrannú prednú kapsu, do ktorej sa presne zmestí desiatový box od Herlitz.



Rad MIDI
Jedná sa o najobľúbenejší rad od Herlitz. Aktovka sedí dobre na chrbte väčšine detí. Vybavená je veľkým hlavným priestorom s pohyblivou prepážkou, dvoma bočnými a jednou prednou kapsou, ďalej pevným, vodeodolným dnom. Predávajú sa samostatne alebo v setoch s peračníkom, okrúhlym púzdrom a vakom na prezúvky.



Rad Sporti
Sporti prináša športový vzhľad, zaujme kompaktným tvarom. V ponuke je samostatne alebo v sete s peračníkom, okrúhlym púzdrom a vakom na prezúvky. Ponúka veľký vnútorný priestor s pohyblivou prepážkou, dve bočné vrecká z elastickej látky a jednu prednú. Usadeniu na chrbte napomáha integrovaný hrudný popruh, pevné plastové dno chráni tašku proti zašpineniu a zároveň zvyšuje stabilitu celej tašky.


Rad FLEXI
Tento typ aktovky je vhodný pre väčšie deti. Aktovka je celkovo mohutnejšia, disponuje posuvným chrbtovým systémom, vďaka ktorému ju môžete prispôsobiť aktuálnej výške dieťaťa. Hlavná komora je doplnená o dve bočné a jednu hlbokú prednú kapsu. Dno je pevné, vodeodolné, klopa je ozdobená gumičkami, ktoré slúžia napr. na uchytenie oblečenia.
Aktovky Flexi sa predávajú len v sete s peračníkom, vakom na prezúvky, športovou taškou a desiatový boxom.



Rad MOTION
Motion je určený pre starších žiakov od cca 3. triedy základnej školy. Jedná sa o batohový typ školskej tašky s pevným dnom. Veľký vnútorný priestor, posuvný chrbtový systém a bedrový pás zaisťujú, že taška bude dieťaťu dlho slúžiť. Taška sa predáva v sete s peračníkom, športovou taškou a boxom na zošity.



Rad be.bag
Be.bag je dvojkomorový batoh s pevnou, škrupinovou konštrukciou. Na bokoch sú sieťované vrecká. Zaujímavý dizajn a netradičné prevedenie z neho robia lákavú voľbu pre väčších prváčikov alebo žiakov vyšších tried prvého stupňa.




Späť na výpis noviniek
Ako správne vybrať školskú tašku? Prečítajte si nášho sprievodcu.

Licencované produkty

Aktuálne

21.03.

Skúsili sme: 3 postupy zdobenia veľkonočných vajíčok s deťmi

Veľká noc sa blíži! Chystáte sa tento rok zdobiť vajíčka s deťmi? Ukážeme vám 3 techniky, ktoré možno ešte nepoznáte.

16.02.

Reflexné samolepky, prvky, prívesky a blikačky!

Aby boli vidieť! A to nielen menšie deti, ktoré chodia len s doprovodom, ale aj tie staršie! Tipy na reflexné prvky a iné.

05.12.

Vianočné tvorenie s deťmi

Vyrábate radi? Návody na stromček pre väčšie alebo anjelika pre tie malé. Spríjemnite si čakanie na Ježiška a darčeky.

22.11.

Ako vyrobiť adventný kalendár pre deti?

Vianočné tvorenie s deťmi môže zahŕňať aj ozdobu sáčkov na výrobu adventného kalendára. Ako na to?

MenuX

InformaceX